Libnet.ro
UNICEF

07:00

`Oamenii marii`, in imagini senzationale. Cele mai spectaculoase momente de la Ziua Marinei Romane 2019, cel mai mare festival naval din Romania (FOTO)

B1 B1,
`Oamenii marii`, in imagini senzationale. Cele mai spectaculoase momente de la Ziua Marinei Romane 2019, cel mai mare festival naval din Romania (FOTO)

Cel mai mare festival naval de pe litoral organizat de Ziua Marinei Romane, si anume cel de la Constanta, si-a impresionat din nou audienta. Ca in fiecare an, in 15 august, atunci cand romanii. continuă pe B1

Cele mai spectaculoase trasee pentru calatorii pasionati de drumetii

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a gasit cele mai spectaculoase trasee pentru calatorii pasionati de drumetii montane sau nu). Romanii care vor sa se mai bucure de inca o experienta greu de uitat inainte ca vacanta sa se termine isi pot face planuri interesante.

VIDEO Cele mai frumoase locuri unde poti calari in Dobrogea

Plimbari pe malul marii, expeditii in cei mai vechi munti ai Romaniei, excursii in Delta Dunarii si vizite la obiectivele turistice cetati, manastiri, muzee) sunt cele mai cunoscute moduri de relaxare activa din Dobrogea. Regiunea are insa locuri frumoase unde este practicata echitatia, atat pentru amatorii care vor doar o lectie de calarie, cat si pentru avansatii care vor sa calareasca sau sa sara obstacole.

SOR: Baraganul, in topul regiunilor cu cele mai multe cuiburi de barza

Numaratoarea berzelor albe din Romania s-a incheiat cu un total de 3. 206 cuiburi introduse cu ajutorul aplicatiei Uite Barza!. Cel mai important - in perioada 25 iunie - 31 iulie 2019, utilizatorii aplicatiei dezvoltate de SOR, cu sprijinul companiilor Enel din Romania, au descoperit un numar de 693 de cuiburi noi. Calarasi, Harghita si Suceana sunt judetele cu cele mai multe cuiburi.

HOROSCOP. Cele mai malefice femei ale zodiacului

Cum fiecare padure are uscaciunile ei si in zodiac sunt unele zodii care nu o buna reputatie, iar despre nativele din acel semn zodiacal se spun vrute si nevrute. Afla care sunt cele mai malefice femei ale.

Utile: Cariile dentare la copii: ce recomanda dentistul; Simptomele pe care multe femei le ignora. Pot anunta unul dintre cele mai periculoase tipuri de cancer

Simptomele pe care multe femei le ignora. Pot anunta unul dintre cele mai periculoase tipuri de cancer. Romania ocupa prima pozitie in randul tarilor europene la incidenta cancerului de col uterin. Depresia intre exces de emotii si o tiroida dereglata. Este bine recunoscut azi faptul ca disfunctiile tiroidiene afecteaza semnificativ statusul mental.

Teflon, ceramica sau fonta? Care sunt de fapt cele mai sanatoase vase de gatit?

Cele mai bune vase moderne se fabrica azi din ceramica, sticla sau teflon, lasand in urma tigaile din fonta sau din otel. Fiecare material are avantajele si beneficiile lui, dar exista si minusuri de care tr.

Energia, una dintre cele mai importante teme la intalnirea dintre presedintele Romaniei si omologul din SUA. Iohannis: Vreau sa discutam si despre Armata, am putea gazdui mai multi militari americani

Energia va fi una dintre cele mai importante teme de pe agenda intalnirii dintre presedintele Klaus Iohannis si omologul sau din SUA, Donald Trump, dupa cum reiese dintr-o discutie informala pe care seful.

Una dintre cele mai bogate tari din Africa construieste un zid asemanator celui al lui Trump pentru a opri migrantii

Guineea Ecuatoriala, micuta natiune central-africana, bogata in petrol, planuieste ridicarea unui zid de-a lungul granitei sale de 183 km cu Camerun, scrie Qz. com. Planurile au deranjat autoritatile cameruneze, care l-au trimis pe seful statului major al armatei in orasul de frontiera Kye-Ossi pentru a face un raport al situatiei de acolo. Frictiunile dintre cele doua state sunt mai vechi, de prin anii 90, cand Guineea Ecuatoriala a descoperit zacaminte de petrol.

Minunile planetei: cele mai frumoase obiective turistice din lume aflate in patrimoniul UNESCO

Momondo a facut topul celor mai frumoase situri UNESCO, incercand sa traverseze padurile tropicale, deserturile, sistemele de pesteri si vulcani si cat mai mult din ce se afla intre toate acestea.

Top 100: Cele mai mari companii la nivel global ajung la o valoare de 21 trilioane dolari. Clasamentul este condus de IT

Valoarea de piata a celor mai mari 100 de companii listate din lume a crescut cu 5%, in 2019, pana la 21 trilioane dolari, potrivit clasamentului global realizat de PwC, fiind determinata in principal de performanta companiilor din SUA.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )